Finance as a Service:
Ondersteunen en versterken.

Mieke Vandeputte

Finance as a Service - Partner

Finance as a Service wil ondernemers bijstaan met goed advies, nieuwe inzichten en expertise. 

We willen een klankbord zijn en samen op weg gaan om de juiste opportuniteiten te detecteren, de goede wegen in te slaan en zo ondernemingen verder te laten groeien. 

Een paar woorden volstaan niet om Finance as a Service te omschrijven. Onze dienstverlening kan verschillende vormen aannemen, afhankelijk van de grootte & levensfase van de onderneming, de sector, … Dit kan gaan over de opmaak van een budget, cashflow planning, de opzet van een analytische rapportering, procesoptimalisaties of automatisaties, de organisatie van het finance team, … Elke vraag is uniek en we bekijken keer op keer welke ondersteuning nodig is en hoe @ToGether hierop een antwoord kan bieden.

Onze stijl en manier van werken zijn echter onze rode draad. We willen een meerwaarde betekenen en op lange termijn samenwerken met ondernemers op een betrokken, transparante en resultaatgerichte manier. Daar staan we voor bij @ToGether.

Finance as a Service wil ondernemers bijstaan met goed advies, nieuwe inzichten en expertise. Om zo de juiste opportuniteiten te detecteren, de goede weg in te slaan en ondernemingen verder te laten groeien. En dit op een betrouwbare, transparante en betrokken manier. Daar staan we voor bij @ToGether.
Mieke Vandeputte
Finance as a Service - Director

Heb je meer info nodig over Finance as a Service?