Business Relations:
Een lange termijn relatie.

Tom Van Varenbergh

Business Relations - Partner

Business Relations een aparte dienstverlening? Jazeker!

Bij @ToGether willen we een lange termijn relatie met onze klanten opbouwen en onderhouden, daarom hebben we een aparte dienstverlening opgezet genaamd Business Relations. Ongeacht de inhoud van uw business probleem willen wij er voor u zijn.

Uit onze ervaring weten wij dat sommige uitdagingen waarmee onze cliënten worden geconfronteerd moeilijk te labelen zijn.

Moet dit probleem worden behandeld door een financieel adviseur of moet ik contact opnemen met iemand van de afdeling risk en compliance? Moet de oplossing voor mijn probleem worden gezocht bij een supply chain consultant of moet ik een beroep doen op een IT-expert?

Niet altijd zo gemakkelijk te beantwoorden! Bij @ToGether geloven we dat u deze vraag niet moet beantwoorden! Als u een zakelijke uitdaging heeft, neem dan contact met ons op en wij zullen luisteren.

Door naar u te luisteren, kunnen wij u het beste team en de beste mogelijke oplossing bieden, ongeacht onze interne structuur, zonder labels.

Ook, misschien heeft u in eerste instantie geen technische uitdaging maar wilt u een klankbord, een sparring partner, een coach... Ook hierbij heeft @Together misschien de oplossing.

Eerst luisteren we naar wat je bezighoudt en wijzen we je een coach toe, een coach die een deel van zijn of haar tijd aan jou besteedt, een coach die een vertrouwelijke relatie met je aangaat om je te helpen, niet alleen technische maar ook soft skills komen aan bod. We noemen dit graag ons @ToGether buddy-programma.
Tom Van Varenbergh
Business Relations - Partner

@ToGether Academy

Is er een specifiek financieel onderwerp dat u of uw medewerkers niet helemaal begrijpen of wilt u een op maat gemaakte update van een onderwerp? @ToGether kan je zeker helpen.

In overleg met u kunnen wij een trainingsprogramma op maat ontwikkelen, gaande van accounting onderwerpen tot financiële transformatie. Kortom, zo ongeveer alles is mogelijk.

Bovendien organiseert @ToGether regelmatig workshops waarin we alle relevante zaken voor uw bedrijf bespreken en enkele van de belangrijkste spelers in uw branche samenbrengen. Dit is een mooie kans om van elkaar te leren.

@ToGether Buddy

Het @ToGether Buddy programma is een weerspiegeling van een langdurige intensieve samenwerking met uw bedrijf. Heel vaak zit uw bedrijf ergens tussen klein en middelgroot in, wat betekent dat u misschien niet de capaciteit en/of behoefte heeft om een vaste CFO aan te nemen. U wilt echter graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en u wilt uw financiële team coachen, maar daar ontbreekt vaak de tijd voor...

Misschien heeft @ToGether de oplossing voor jou. Het @ToGether Buddy programma voorziet dat een van de partners of een ervaren teamlid een afgesproken hoeveelheid tijd voor jou en je bedrijf besteedt en in eerste instantie luistert naar jouw wensen en behoeften. De @ToGether Buddy wordt je persoonlijke klankbord, die jou en je bedrijf begeleidt en ondersteunt. Afhankelijk van uw behoefte kunnen ook financieel advies, projecten of interim personeel worden ingezet.

Heb je meer info nodig over Business Relations?