Together we add value to your business!

@ToGether is een dynamisch adviesbureau dat zich richt op financiën in al haar facetten. @ToGether staat voor betaalbare, transparante en resultaatgerichte adviezen en ondersteuning. Het management team van @ToGether heeft ervaring opgedaan bij één van de BIG 4 adviesbureaus of grote industriële bedrijven.

We provide the best solutions with the highest quality.

De dienstverlening wordt verzorgd door het team in nauwe samenwerking met een terugkerende groep freelance professionals, die continu worden gecoacht. Deze aanpak garandeert dat aan de hoogste kwaliteitsnormen wordt voldaan.

@ToGether bouwt langdurige relaties op met hun klanten door de juiste kennis en de juiste professionals in het team te brengen. Onze waarden zijn no-nonsense, duurzaamheid, klantgerichtheid, passie en toewijding.

Work together with us!

Interesse in een job in de financiële sector? Ontdek onze vacatures op @Together. We leren je graag kennen en werken graag met je samen.

Senior Consultant

Jobs

Als senior consultant ben je betrokken bij een breed scala aan professionele financiële dienstverlening; dit kan betekenen dat je tijdelijk een functie vervangt binnen de financiële afdeling van onze opdrachtgevers, maar ook dat je assisteert bij (uitdagende) projecten uitgevoerd door de partners van @ToGether.

Freelancer

Jobs

Ben je een actieve freelancer? We ontmoeten je graag! Door middel van een intakegesprek leren we elkaar kennen en kun je ons vertellen wat voor soort opdrachten je wilt doen en in welk vakgebied en regio. En ja hoor, er staat een kopje sterke koffie klaar 😉 .

Director Compliance and reporting

Jobs

Heb jij een affiniteit met alles wat te maken heeft met formele rapportering en compliance? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken!

Grow your business to the next level!

Finance as a Service

Finance as a service wil ondernemers bijstaan met goed advies, nieuwe inzichten en expertise. We willen een klankbord zijn en samenwerken om zo ondernemingen verder te laten groeien.

Interim Management

Hebt u nood aan een tijdelijke versterking van uw finance? @ToGether staat paraat om u de beste oplossing te bieden en dit voor een correcte prijs. We beschikken over een waaier aan profielen gaande van accountant, controller, finance manager tot CFO mensen.

Business Relations

Bij @ToGether willen we een lange termijn relatie met onze klanten opbouwen en onderhouden, daarom hebben we een aparte dienstverlening opgezet genaamd Business Relations. Ongeacht de inhoud van uw business probleem willen wij er voor u zijn.

Discover the @ToGether Buddy Program.

Het @ToGether Buddy programma is een weerspiegeling van een langdurige intensieve samenwerking met uw bedrijf. Heel vaak zit uw bedrijf ergens tussen klein en middelgroot in, wat betekent dat u misschien niet de capaciteit en/of behoefte heeft om een vaste CFO aan te nemen.

U wilt echter graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en u wilt uw financiële team coachen, maar daar ontbreekt vaak de tijd voor...

Misschien heeft @ToGether de oplossing voor jou. Het @ToGether Buddy programma voorziet dat een van de partners of een ervaren teamlid een afgesproken hoeveelheid tijd voor jou en je bedrijf besteedt en in eerste instantie luistert naar jouw wensen en behoeften.

De @ToGether Buddy wordt je persoonlijke klankbord, die jou en je bedrijf begeleidt en ondersteunt. Afhankelijk van uw behoefte kunnen ook financieel advies, projecten of interim personeel worden ingezet.

Ontdek onze laatste nieuwtjes.

Jobs

Versterk ons team!

Wij zijn op zoek naar junior & senior finance consultants om ons team te komen versterken!

Lees meer
Bekijk al het nieuws